Visual Engineering

IRON FILMS, Your Focus Force Filmproducties. Maar dan anders

IRON FILMS
Your Focus Force
Filmproducties.
Maar dan anders

Ons grote voordeel

FULL PRODUCTION

Bij Iron films richten we ons op bewegend beeldproducties voor contentmarketeers, communicatiebureaus en productiehuizen. Maar we sluiten natuurlijk niemand uit. We zijn anders dan al die anderen omdat we naast al dat andere ook gespecialiseerd zijn in high-speed en  high-tech gerobotiseerde opnamen en afwerking.

VISUAL ENGINEERING

Dat doen we in onze eigen ruime studio of op locatie. We laten ons graag omringen en uitdagen door bijzondere specialisten op ieder gebied. En onze robotica en werkwijze maakt je producties niet alleen heel bijzonder maar ook betaalbaar.

Misschien een goed idee om jouw  focus een snel keertje op ons te richten. Dan leggen we het bij de koffie graag wat uitgebreider aan je uit.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

UW VOORDELEN

  • Wij bieden effective content oplossingen die op maat gemaakt zijn voor al  uw communicatiekanalen en contactmomenten met de doelgroep.

  • Dit verbetert de continuïteit in het uiterlijk van uw merk en door onze efficiente werkweize ook nog eens kostenefficiënt.

  • Alle gemaakte en toekomstige content van uw merk wordt bewaard binnen één veilige en door uzelf beheerde cloud opslag.

  • We helpen u om het aantal content leveranciers en de misverstanden die daarmee gepaard gaan te verminderen.

HEEFT U BEWIJS NODIG?

CASE STUDIES

Ontdek hoe merken gebruikmaakten van de expertise en innovatieve werkwijze. Ontdek de content oplossingen die we hebben gerealiseerd:

TIME
MANAGEMENT

DAB+ commercial

Planning probleem?

COST
EFFICIANT

4 commercials

in één dag

LIFESTYLE &
AUTOMOTIVE

Auto commercials

Automatiseerde commercials

FASHION &
COSMETICS

Mode catalogus

Social video content

LATEN WE SAMEN CREËREN

Bij IRON FILMS onderhouden we een transparante en samenwerkende werkomgeving voor onze klanten en voor onze collega's.