CONTENT MARKETEERS

Meer film uit je budget

Meer film uit je budget

Als co-producent zijn we als één van de weinigen gespecialiseerd in hoogwaardige high-speed en gerobotiseerde opnamen. Dit biedt bijzondere mogelijkheden en verrassende beelden die met ‘gangbare’ equipment nauwelijks mogelijk zijn. We beschikken over een goed bereikbare ruime studio maar kunnen ook op locatie werken. Betrouwbaarheid en samenwerking staat hoog in ons vaandel in de wetenschap dat dit tot de beste producties leidt. 

Hoe gaan we te werk

Allereerst gaan we het hebben over jouw behoeften en onze mogelijkheden. We denken actief mee over kansen en uitdagingen en zetten desnoods deskundigen mee aan tafel. Wellicht heb je al concrete ideeën en plannen.  Of niet en verwacht je van ons een concept of aanpak. Het kan allemaal. Je aanspreekpunt is onze producer. Die legt alles in een vroeg stadium vast in een debriefing voorzien van een globale kostenraming en planning. Voor de productie start, weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en staan alle neuzen dezelfde kant op. Indien van toepassing ook onze robot omdat de uiteindelijke shots vooraf al zijn geprogrammeerd.  

Hoe gaan we te werk

Alles in één hand

Alles in één hand

Na de shoot verzorgt IRON FILMS de afwerking en edit van het materiaal bij voorkeur in eigen beheer. We beschikken over post-production skills die van eenvoudige edits  tot de meest inventieve animated graphics en effects mogelijk maken. Uiteraard zijn we bekend met de technische specificaties voor het aanleveren van materialen voor de mediaplatforms. Ook in deze fase maken we heldere afspraken en volledige ontzorging is part of the deal.  

LATEN WE SAMEN CREËREN